neděle 2. února 2020

05 - pokračujeme

SHALOM - zdravím tímto židovským pozdravem všechny čtenáře těchto řádků. Dnes jsem si našel na internetu, že tento pozdrav je pozdrav více než jenom přání pokoje. Je to přání být blízko Boha, být tam, kde je nám dobře, protože jsme blízko Boha, jenž je mimo jiné láskou. A tak tedy ještě jednou: Shalom všem!
Než budu pokračovat v přemýšlení o textu z minulého příspěvku, rád bych vám položil jednu hypotetickou otázku: Co myslíte, kdyby se před námi zjevil sám ten, který přináší člověku Shalom a který stvořil a předtím vymyslel celý Vesmír včetně prvních 2 lidí, na co bychom se ho zeptali? Možná "Co bychom jako lidi měli opravdu vědět." A možná odpověď? Snad "Mzdou hříchu je smrt ale Boží milostí život věčný v Ježíši Kristu!"
Když to převedu do jiné řeči, Bůh nám přeje, abychom věděli o tom, co nám přináší smrt a abychom volili život, jenž nám přináší Ježíš Kristus.

K minulému textu:
Blaze těm, kdo pláčou, neboť oni budou potěšeni.
Milý čtenáři či čtenářko, možná je to tvůj případ. Bůh ti tímto říká asi toto: "Neboj, je to jen dočasu, nezapomněl jsem na tebe, nejsi pro mne nic. Otočím tvůj příběh, slzičky ti utřu, bude to dobrý, vydrž, miluji tě...
Tak zase příště, Shalom! MK
Odkaz na pár hebrejských písniček - https://youtu.be/sneLnXjvsHY

Žádné komentáře:

Okomentovat