úterý 16. října 2012

Které vlastnosti by měl mít každý člověk, aby jednou nebyl nepříjemně překvapen.

Vážení, přemýšlíte někdy o tom, co je v životě důležité nebo raději nechcete O TOM nic vědět? Z nevědění vždy přichází neštěstí a bezmoc, takže pokud máme ještě trochu pudu sebezáchovy, přemýšlejme o VĚCECH VÁŽNÝCH a chtějme poznat realitu lidského života. Co je ale důležité pro náš lidský život? Řeknete třeba zdraví. Díky Bohu patřím mezi zdravé lidí, ale... Na Titanicu byla většina zdravých a úspěšných lidí, a skoro všichni se utopili. Kdyby VĚDĚLI, že se to potopí, asi by na tu loď nevlezli, viďte? No jo, ale dalo se nějak zjistit, že se to potopí? Asi nedalo. Ačkoliv jsem slyšel o tom, že než loď vyplula, objevil se v novinách článek s nadpisem "Tuto loď ani Pán Bůh nepotopí!" A vidíte, potopil. Vypadá to tak, že Pán Bůh musel pokořit lidskou pýchu. S tím, co dnes vím, bych na tu loď asi nevlez, samozřejmě pokud by se takové články objevily na internetu nebo v novinách a já bych si je přečetl.
Myšlenkový závěr: Vědění a moudrost je klíčovou záležitostí pro to, zdali půjdeme směrem do záhuby či nikoliv. Víte, kterému tématu by člověk měl věnovat největší pozornost?
Měl by si ověřit, zdali jsou pravdivá tato fakta uvedená v Bibli:
1) Člověk je svými hříchy odsouzen k nezměrnému utrpení, soud je před NÍM (před námi),
2) Bůh existuje a dokonce člověku nabízí SMÍR - musíme přijmout Ježíšovu smírčí oběť za naše křivárny,
3) Bůh se dá poznat těm, kteří ho začnou hledat!

Boží prorok říká, abychom neblbli a hledali Boha, dokud je čas. Doporučuji začít volat k Bohu, dokud je čas a zatoužit Ho poznat, ať to stojí, co to stojí. Přece si nemyslíte, že Svět a všem kolem vzniklo náhodně z neživé energie, která se tady vzala, kde se vzala?

Žádné komentáře:

Okomentovat