úterý 1. března 2016

Proč je dobré propagovat či reklamovat Bibli?

Přátelé, možná občas někoho napadne, proč zrovna já se snažím, seč mi síly a inteligence dovolí, a reklamuji či propaguji poselství Bible, aniž bych z toho měl nějaký finanční užitek. Tolik zbytečné práce, mohl by ten človíček přece dělat něco příjemnějšího či užitečnější, není-liž pravda? Lidičky nebo lidičci?, jsem přesvědčený, že jde o záchranu lidských životů a s tím související "běžte a řekněte evangelium ostatním". Bible jasně hovoří, že kdo uvěří Zprávě (musí jí předtím slyšet), bude zachráněn. Dále hovoří, že Bůh chce, aby každý člověk poznal pravdu a byl zachráněn. Taktéž Ježíš kladl na srdce svým učedníkům, že nejdůležitější prací je zvěstování evangelia, protože jde o záchranu lidských životů. Poznaná pravda může člověka zachránit, pokud ji člověk přijme a změní směr cesty. Kam vede tvoje životní cesta? Evangelista Jan řekl známou klíčovou větu:
Neboť Bůh tak miloval svět, dal svého syna (Ježíše Krista), aby žádný, kdo v něho uvěří, nezahynul, ale měl život věčný.

Hraje se tady nejenom o to, jak prožijeme krátký či dlouhý život pozemský, ale také o to, kde budeme trávit věčnost, co bude, jak to bude atd. Je to dobré alespoň vědět a začít pro to něco dělat. Máme ještě možnost, pořád to nebude, každá věc má svůj omezený časový limit, určitě to znáte z vlastního života. Občas se něco neudělá do určitého okamžiku a pak nás to hodně stojí.

Žádné komentáře:

Okomentovat