středa 9. ledna 2013

O zebrách

Přátelé, jestlipak víte, jak vzniklo zabarvení zeber? Rodily se zebry všelijaké a vůbec není jasné, proč se rodily všelijaké. Mezi jinými se rodily i s takovými pruhy, jenž vidíte na obrázku. Všechny jinak zabarvené neměly šanci přežít, protože měly nefunkční maskování mezi stromy či keři a dravci je sežrali. Je to fantasmagorie? Podle mého je. Nedá se to ale ani dokázat a ni vyvrátit. Dá se to však zavrhnout, pokud člověk "vezme rozum do hrsti", a začne nejen o tomto vážně přemýšlet.
Nebo víte, jak vznikly dlouhé krky žiraf? Přemýšleli jste někdy o tom, že by šlo i z člověka udělat vlastně žirafy? Přátelé, Boží slovo čili Bible nám říká, že výsledky či důkazy Boží myšlenky máme před sebou, ale že rozum spojený s pýchou způsobuje, že to sice vidíme, ale nechápeme.
Tak vám přeji, abyste přestali žít ve falešné naději, že všechno skončí jednou smrtí a začali hledat pravdu o lidském životě, štěstí a o tom, že jednou budeme muset zaplatit za to, že jsme uvěřili lži a nevěřili Bohu a jeho slovu.

Žádné komentáře:

Okomentovat