sobota 29. října 2011

Z jednání v Bruselu:

Řečník v Bruselu na úvod důležitého zasedání: "Dámy a pánové, dnešní jednání začneme modlitbou. Kdo si myslí, že je z opice, ať prosím na 5 minut opustí sál. Ostatní prosím, aby sklonili své hlavy a modlili se se mnou: "Hospodine, jenž jsi zdrojem veškeré dobroty a moudrosti, veď naše myšlenky a rozhodování tak, aby výsledky naší práce přinesly Evropě užitek a prosperitu a nikoliv destrukci a chaos. Amen", Amen", řekli ostatní a začalo jednání. Pohádka? Ano. Kdyby však někdo měl tolik odvahy a tohle provedl, jsem přesvědčen, že by netrvalo dlouho a místo po cestě destrukce a mizerie bychom šli po cestě prosperity a pokoje.  
Vážení, veškerý chaos a zmatek je výsledkem pokažených charakterů většiny nás. Čím déle budeme ignorovat Boha a jeho slovo uvedené v Bibli, tím se Nemoc bude prohlubovat. V okamžiku, kdy začneme o tom přemýšlet, začne se měnit směr.
V Bibli Starém zákoně můžeme číst: "Dotazujte se Hospodina a budete žít." Společnost na to říká: "Nebudeme, raději budeme mrtví, než abychom se dotazovali Hospodina."      

Žádné komentáře:

Okomentovat