úterý 2. ledna 2018

Přání do nového roku

Přátelé, tak jsme přežili (někteří) rok 2017. Vzhůru do nového. Co vám byl přáno na Nový rok? Co jste přáli těm kolem vás? Na jablunkovsku 2 hodiny po půlnoci na Nový rok zemřel mladý člověk pod koly auta. Jaké měl asi přání do Nového roku? Měl nějaké předsevzetí? Žil v novém roku 2018 pouze 2 hodiny. Údajně měl v krvi 2 promile alkoholu, vletěl přímo pod kola rychle jedoucího auta. Bible nás napomíná, abychom zabojovali o "uvedení do pořádku" svou duši, protože okamžikem smrti bude šance něco s tím dělat ztracena. Pokud se člověk smíří s Bohem a činí pokání, raduje se podle Bible celé nebe, neboť človíček je tímto zachráněn. Kde bude člověk trávit věčný život? Bible nám nabízí odpověď a možnost záchrany. Přátelé, přeji Vám, aby to, co řekl o pravdě Jan Hus, jste ve svých životech "uchopili vírou" a nebe aby se radovalo, že je zachráněný dosud ztracený člověk.

Protož, věrný křesťane, hledaj pravdy, slyš pravdu, uč se pravdě, miluj pravdu, prav pravdu, drž pravdu, braň pravdy až do smrti: nebť pravda tě vysvobodí od hřiecha, od ďábla, od smrti dušě a konečně od smrti věčné, jenž jest odlúčenie věčné od milosti Božie...

Tím klíčem k naší záchraně je Ježíš Kristus, nakonec řekl, že On je ta PRAVDA, CESTA A ŽIVOT, někde jinde je napsáno, že kdo uvěří v JK, bud zachráněný. Ať jsi to zrovna ty. Všechno nej do nového roku 2018.

Žádné komentáře:

Okomentovat