sobota 6. února 2016

Zkuste - Boha

Přátelé, rada je určená pro ty, kteří se zatím nesetkali se skutečným živým Bohem. V Bibli je napsané, abychom Boha zkusili, zde máte návod, jak:

Přemýšlel jsem, co by mohlo přinést dobré výsledky člověku, který občas někdy zažívá něco jako beznaděj duše nebo člověku, který by se rád setkal s živým Bohem: Někdy nám někdo něco v životě poradí a my pak s ohledem na věrohodnost rádce radu přijmeme a patřičné kroky realizujeme, někdy také nikoliv. Co by člověk dělal, kdyby za ním skutečně došel živý Bůh, který je laskavý, moudrý, všemocný a dal by mou realizovatelnou radu do života? Asi by ji přijal a kroky by provedl, není-liž pravda? Zkuste na nějaký čas uvěřit jednomu kousku z Bible, že ta rada je skutečně pravdivá, jelikož je od Boha, a že je použitelná pro každého, tj. i pro Vás. Tou radou je jeden ze základních biblických veršů evangelistů Jana, který chodil s Ježíšem a řekl:

„Neboť tak Bůh miloval svět, že dal svého jednorozeného Syna, aby žádný, kdo v něho věří, nezahynul, ale měl život věčný.“ (Jan 3, 16).

Jak tuto radu uchopit? Udělejte si pár minut pro sebe a pro Boha, řekněte Bohu, nejraději nahlas na kolenou: "Já, vojín XY vyznávám Bohu, že věřím v jednorozeného syna Ježíše Krista, že se vydal na kříži za naše hříchy tj. i za moje. Věřím Bohu, že nezahynu, protože to je zpráva od Boha a já mu plně věřím a jemu důvěřuji, Amen.

Přátelé, určitě to zkuste, Bůh vidí do vašeho srdce a úspěch či Boží krok k vám souvisí s tím, kolik se vám do té modlitby podaří vložit víry či přesvědčení, pochybností snižují účinnost. Přátelé, určitě zkuste Boha.

1 komentář:

  1. Překontrolovat eToro, největší sociální investiční síť na světě, kde 1,000,000y klientů vydělávají kopírováním obchodních rozhodnutí našich nejlepších obchodníků.

    Přidejte se k úspěšným - Spojte se s více než 4 miliony investorů a obchodníků ze 170 zemí

    Otevřené obchody na eToro: 227,651,647

    OdpovědětVymazat