neděle 23. listopadu 2014

Kam půjdeš po smrti?

Přátelé, položili jste si někdy otázku, co se s námi stane, resp. co se stane s naší dušičkou po smrti? Různých odpovědí bychom našli asi hodně. Některé vedle jak ta jedle, jiné možná pravdivé. Je důležité vědět o tom pravdu? Mnoha lidem je to jedno a tento jejich životní postoj k důležitým otázkám vlastní existence je dříve či později přivede k nepříjemným koncům. Nevědění přináší do lidských životu totiž jenom katastrofy. Takže co s námi jednou bude? Pisatelé Bible potvrdili pravdivost svých proroctví - viz Izajáš žijící 3000 let před Kristem a události dnešních dní v Izraeli a další. Jaká je tedy biblická odpověď? Vírou v Ježíše Krista se můžeš zachránit a neskončit po smrti špatně. V Janově evangeliu můžeme číst:
Neboť Bůh tak miloval svět, že dal svého jediného Syna, aby žádný, kdo v něho věří, nezahynul, ale měl život věčný. Vždyť Bůh neposlal svého Syna na svět, aby svět soudil, ale aby skrze něj byl svět spasen.

Někdo přišel, aby tě zachránil, vírou se můžeš stát vítězem, nevírou tím poraženým. Takže podle Bible, kdybys dnes zemřel, byl bys zachráněn?

Žádné komentáře:

Okomentovat