neděle 23. března 2014

Kdyby se Pán Bůh zrovna teď před tebou zjevil, víš co by ti řekl?

Je to jenom moje úvaha a asi by to bylo všechno úplně jinak, ale přesto bych si rád dovolit tuto úvahu zde zveřejnit:
"Hříšníku, čeká tě boží soud a je to něco jako maturita. Kdybys měl jít k té maturitě dnes, pak propadneš. Zahyneš, neprojdeš, na rozdíl od obyčejného pouhého propadnutí u maturity. Ale můžeš být úspěšný, pokud uvěříš tomu, že jsi hříšník a že za hřích je u Boha smrt. A pokud uvěříš, že Ježíš Kristus i za tebe zemřel na Kříží na že je na tobě, abys tomu uvěřil, vyznával před ním své hříchy, abys žádal pokorně z celého srdce o odpuštění. Vírou v Ježíše Krista se můžeš zachránit.

Řekni to Ježíši teď. Nahlas. Na kolenou. Pokoř se před Ním. Vždyť umřel i za tebe a je to Boží syn. Povedlo se? Ok, můžeš klidně dnes zemřít a přesto budeš jednou žít. V nebi je velká radost. Je v Bibli, že pokud se obrátí jeden hříšník z cesty smrti na cestu života, je v nebi velká radost. Neudělal jsi to? Myslíš si, že maturita nebude? V okamžiku smrti zjistíš, že jsi umřel. Co jsi udělal? Nic?

Proč nám to Bůh neřekl? Právě, že řekl, dokonce to lidi zapsali do knihy knih, Bible. A zjevil se mnoha lidem skrze Ježíše.

Žádné komentáře:

Okomentovat