čtvrtek 28. června 2012

Co bychom se mohli dozvědět v dnešní době v kostele

Mluvil jsem s jedním kamarádem a zval jsem ho do kostela. Ačkoliv mě respektuje, omluvil se mi, že opravdu kostel není to, co by ho momentálně nějak přitahovalo a zajímalo.
Přátelé, v kostele by nám, každému člověku, měla být zjevena pravda o naší životech a naší budoucnosti. Mělo by se tam totiž vykládat slovo od Boha. Bůh si v minulosti vybral své mluvčí, aby se k nám dostaly podstatné informace. Záleží na nás, zdali je přijmeme či nikoliv. Různý následky pak z toho vyplynou, jelikož platí, že co člověk zasévá, to bude sklízet.
Pointa Bible je něco jako lékařská diagnóza - doktor se mrkne na plíce kuřáka a řekne - 1 rok života, těžká rakovina plic, máte ještě malou šanci, a to, když podstoupíte okamžitou léčbu.
Bible říká: Každý člověk je hříšník, a za to musí jednou zaplatit. Ale existuje naděje: Uvěříš-li v srdci a vyznáš slovy, že J. Kristus je tvůj Pán a Zachránce, (ten, jenž i za tebe vydal svůj život), budeš spasen. Spasení je zkrátka hlavní téma, jenž nám v Bibli Bůh sděluje. Je to věc naší budoucnosti. Jinde v Bible je psáno: "Smiřte se s Bohem ještě dnes, dnes je den vaší záchrany." Komu to ale dneska dojde?
  

Žádné komentáře:

Okomentovat